Sağlık

Sağlık Yaşam ve Spor – Eliptik bisiklet

En sağlıklı diyet , en sağlıklı zayıflama yolu spor yapmaktır. Günlük hayatın yoğunluğunda spor yapmaya pek vakit kalmayabiliyor. Bu yüzden en güzel çözüm evde spor yapmaktır.Bunun için sadece eliptik bisiklet satın almanız yeterli.
Ağır tempoyla başlayarak zamanla daha hızlı tempoda yapacağınız koşu, bisiklet gibi sporlarla sağlıklı şekilde zayıflayabilirsiniz. Zayıflama aletleriyle çalışmak için önce sağlık kontrolünden geçmenizi tavsiye ederiz. Özellikle kalp doktorunda.Eğer sağlığınızla ilgili herhangi bir engel yoksa haftada 2 günle başlayarak bunu zamanla 4 – 5 güne çıkarabilirsiniz.
Günde yarım saat spor yapmak size hem ruhsal hem bedensel dirilik ve huzur verecektir.Kilolarınızdan kurutulup forma girersiniz. Kalbiniz spor sayesinde daha sağlıklı olacaktır. Vücudunuzun metabolizma hızı artar ve bu sayede daha dayanıklı olursunuz. Bağışıklık sisteminiz güçlenir.Hastalıklara karşı savunmasız olmazsınız. Mutluluk hormonu sayesinde kendinizi daha rahat hissedersiniz ve daha mutlu bir yaşam sürersiniz. İleriye dönük ciltte oluşacak sarkmaların önüne geçmiş olursunuz.
Ayrıca belli saatlerde spor yapma alışkanlığını kazanırsanız, kendinizi disipline etmiş olursunuz ve daha düzenli bir hayata sahip olursunuz. Otokontrolünüz artar ve iradeniz güçlenir. Kulağınıza kulaklıklarınızı takın, camları açın ve spor yapmaya başlayın. Kendinizi daha iyi ve sağlıklı hissedeceksiniz.
Eviniz sahile yakın ise. Yarım saat yapıcağınız yürüyüşte sizi diri tutar. Ayrıca belediyelerin sahillerde kurmuş olduğu eliptik bisiklet , spor aletleri de mevcutsa , temiz hava yaparak spor yapma şansınuz vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir