FirmalarGenel

Çilingir ve Nöbetçi Çilingir Hizmetleri

İstanbul’un çilingir hizmetlerinde deneyimli firmalarından Yunus Anahtar; yunusanahtar.com online çilingir ve nöbetçi çilingir hizmetleri sitesinde iş koluyla ilgili değişik ürün ve hizmetlerinin satışını da yapmaktadır.

Eğitimli ustalarımız ve işinin uzmanı teknik personelimizle kapı, oto, kasa ve çekmece açma; kilit bakım ve onarımı gibi konularda üstün kaliteli bir servis sunmaya 7/24 hazırız. Yunus Anahtar’ın yunusanahtar.com adresindeki web sitesinde ayrıca dijital kapı kilitleri, topuzlu kilitler, alarm ve parmak izi sistemleriyle kasa sistemleri, kapı hidrolikleri ve bareller gibi ürünler de satışa sunulmaktadır.

Evinizin, işyerinizin veya aracınızın; kasanızın veya bir çekmecenin bir çilingir tarafından açılmasını gerektiren durumlarda ehliyetli bir firmaya başvurmanız güvenliğiniz için mutlak bir gerekliliktir. Yunus Anahtar size bu konuda kesin güvence vermekten onur duyar. İstanbul’un Beşiktaş, Ortaköy, Mecidiyeköy, 4. Levent, Akatlar, Hisarüstü ve diğer bazı semtlerine çilingir hizmetleri sunmaktayız. Nöbetçi çilingir servisimizle de, iş günü veya tatil günü olması fark etmeksizin her günün 24 saati boyunca hizmet vermekteyiz. Yunus Anahtar olarak hedefimiz; yunusanahtar.com adresli web sitemizin de eşliğinde, müşterilerimize en güvenli ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Makul fiyatlarımız ve uygun ödeme koşullarımız da sizleri memnun etmek üzere cazip seçeneklerle ayarlanmıştır.

Çilingir hizmetleri ve konuyla ilgili ürünlerin satışının yanı sıra çelik kapılar ve çelik kasaların tamirini de yapmaktayız. Kale kilit değişimi de hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Daha ayrıntılı bilgiler için yunusanahtar.com web sitemize de başvurabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir