GenelSağlık

En şık salon dekorasyon fikirleri  

Misafirlerinizi ağırladığınız salonunuz sizin kişiliğinizi yansıtıyor mu hanımlar? Çok yer gezdiniz ama istediğiniz gibi bir şey bulamadınız mı? En şık salon dekorasyon fikirleri  bizden  bunları işin ustalarına yaptırmak sizden. Dekorasyon deyince salonda olan her şey bu konunun içine girmekte. Perde den tutun da parke ye kadar.

Ferahlık,  sadelik mi istiyorsunuz?   Kalabalık eşyalardan hoşlanmıyor salonunuz geniş görünsün mü istiyorsunuz? O zaman iyi takip edin çünkü size salon dekorasyon fikirleri sunacağım. Sadelikten yana olan hanımlar salonunuz da ; açık renklerin hakimiyeti ile istediğiniz kalitede ve dizaynda salonlara sahip olabilirsiniz. Salon takımınızın rengini  modelini köşe takımı olarak düşünün,   zeminde  olacak olan parke yada son yıllarda kullanılan değişik tarzlarda duvar kağıtlarından salonunu açacak  renk uyumu sağlayacak  kaliteli malzemeler  seçerek dizayna başlayalım.

Salon takımını ferah isteyenler için açık renk seçelim kırık beyaz yada ekru, duvar kağıdı ona nazaran biraz daha tonlayıcı ve baskın olmalı açık mavi ve desenli olsun ne dersiniz?   Zeminde olacak parke gri tonlarında hem duvar kağıdını destekleyecek hem de oturma grubu salonunda kalabalıkmış gibi durmayacak.   Perdeler hem açık mavinin hem de beyazın içinde barındırdığı renklerden oluşsun. Koyu renk alta yani fon perdeniz mavi tülünü de beyaz olarak seçelim. Sıra halı da halınızı aksesuar malzemeleri seçerken kullandığınız renkler dahil salonun bütün havasını etkileyecek şekilde seçmelisiniz. Aksesuar ürünleri kalabalık olmayacak ve göz dolduracak şekilde olmalı.

Unutmayın sizin tarzınız, sizin salon dekorasyonu  fikriniz olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir