×

Kehribar Tesbihler Sayesinde Stresinizle Başa Çıkın…

Kehribar Tesbihler Sayesinde Stresinizle Başa Çıkın…

Kehribar, dik yamaçların altından, yerin kat kat dibinden, su oluklarının içinden çıkarıp gün yüzünde kazançlan bir maden taşı olduğundan dolayı hem sakinleştirici hem de dinginleştirici bir özelliğe sahip olduğu bilinmektedir. Kehribar tesbih yıllar öncesi yer altı kaynaklarımızın madene dönüşmesi neticesi ellerimizde can bulurken bize geçmezden önce de bir hayli işlemden geçirilmekte ve son halini almaktadır.

Bu bakımda Stres emici özelliğe de sahip istikametiyle tanınan Kehribar tesbihler tüm gün iş ve değişik tüm streslerinizden arınmanızda sizlere yardımcı olurken bu arada 24 saat yanınızda tanıdığınız en yakın aksesuarınız olacak.

Kehribar tesbih dendiğinde akıllara çıkardığı dinlendirici tıkırtısı ve diğer taraftan da doygun saydam görüntüsü gelmektedir. İster 33 lük olanından (tekli model) seçin, isterseniz de imanlarınızda kullanmak emelli 99 luk modellerinden seçin (3lü) hem gün içi tesbih kullanımlarınızda hem de iman sırasında kullandığınızda tüm gam ve sıkıntınızı oracıkta bırakacağınızdan kesinlikle emin olabilirsiniz. Bu sayede zikrinizin artacağından da emin olabilirsiniz. Ayrıca kehribar tesbih iman amaçlı olmasa bile başlıca tek başına bir kültürdür…

kehribar-testiTesbih meraklılarının değişmez bir parçası olan sabır tesbihleri 33 lük dizimiyle 7/24 avuç içlerini ve parmak kıvrımlarını süslerken, tesbih merakını ve kullanımının inceliklerini de elbette onlara sormak gerek. Ancak gizemli yarı parlak kehribar, üzerine işlenen gümüş ayrıntısıyla buluştuğunda oldukça farklı ve çekici bir ışıltıya bürünmüş oluyor. Neticede kehribar tesbihler gümüş işlemeler ile ile ışıl ışıl parlıyorlar…

Sizlerde gümüşe bulanmış bu şık ve görkemli güçteki kehribar tesbih modellerinden bir tanesini satın almak isterseniz, sitemize gelerek en çok sevdiğiniz modeli satın alabilirsiniz. Gümüş hareli basık kehribar, spiralli mercimek kesim kehribar tesbihlerden hangisini seçerseniz seçin online sitemizde hazır olarak sizleri beklemekte.

Yorum gönder