×

Araç Kiralamanın Yeni Adı

Araç Kiralamanın Yeni Adı

Otorento benzeri olmayan bir sistem oluşturmuş. Otorento firması rent a car diye tabir edilen sistemi ülkemizde internet üzerinden gerçekleştirme fırsatı sunmuş. Bu sistem de insanlara büyük kolaylıklar sağlamış. Çünkü dükkan dükkan gezerek araç kiralamak oldukça zaman alıcı bir şey. Ayrıca gittiğimiz rent a car firmasında isteğimize uygun araçlar olmayabilir.

Otorento’da böyle bir sıkıntı söz konusu bile değildir. Çünkü internet sitesi aracılığıyla istediğiniz yerden istediğiniz saatteki müsait araçları görebiliyorsunuz. Şu anda Otorento araç kiralama hizmetlerini 71 ilde gerçekleştirmektedir. Bu sayı fena değildir. Çünkü ülkemizin % 90’nında faaliyet göstermek kolay bir iş değildir.

Ayrıca bu 71 ilin çoğu ilçe ve semtlerinde de kiralık araba hizmeti verilmektedir. Yani sadece şehir merkezlerinde değil. Türkiye genelinde 700’den fazla bölgede 7000’den fazla araçla hizmet vermekte. Otorento ‘da birçok araç seçeneği bulunuyor. En küçük araçlardan arazi taşıtlarına ve minibüslere kadar tüm araçları kiralayabilirsiniz. Adana Havalimanı araç kiralama fiyatları normalin biraz altında görünüyor. Bu da ayrı bir avantaj.

Çoğu merkezde günübirlik araç kiralama 100 lira civarındayken Otorento ile günlük 50 liradan başlayan fiyatlarla araç kiralayabilirsiniz. Otorento’un hizmet verdiği araçlar genellikle 2013 model. Bakımları zamanında yapılmış sorunsuz araçlardır. Otorento web sitesine internet bağlantısı olan herhangi bir cihaz ile bağlanarak araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Otorento ile araç kiralamak bilgisayar bilgisi olmayan kişilerin bile yapabileceği düzeyde. Otorento bağlantısına girdiğinizde ana sayfada yer alan hızlı araba kiralama modülünü kullanarak araç kiralama işlemine başlayabilirsiniz.

İlk olarak aracı kiralayacağınız bölgeyi seçmeniz gerekecek. Daha sonra aracı teslim edeceğiniz bölgeyi seçeceksiniz. En son aracı kiralama ve geri bırakma tarih ve saatini belirleyerek ara butonuna tıklıyorsunuz. Sadece bunları yaparak araç kiralama işleminin % 50’sini tamamlıyorsunuz. Daha sonra açılacak yeni sayfada müsait durumda olan araçlar listelenecektir.

Bu liste en ucuz araçtan en pahalı araca doğru listelenmektedir. Araçların temsili olarak resimleri de yer almaktadır. Araçlar hakkında fazla bilgiye sahip değilseniz bu resimlerden yola çıkarak kiralama hakkında fikir alabilirsiniz. Ayrıca temsili resimlerin bulunduğu alanda aracın bütün özellikleri belirtilmektedir.

Özellikler kısmından aracın rengi taşıyabileceği maksimum yolcu sayısı hangi yakıtın kullanıldığı vites türünü ve aracın modelini öğrenebilirsiniz. Daha sonra kiralayacağınız aracı seçtikten sonra gerekli aşamaları takip ederek kolayca işlemi tamamlayabilirsiniz. İsterseniz kiralayacağınız araca navigasyon cihazı bebek koltuğu ek sürücü ve lastik far cam sigortası ekletebilirsiniz. Bu ek donanımlarla güvenli bir sürüş sağlayabilirsiniz. Araç kiralama işlemini üye olarak ya da üye olmadan gerçekleştirebilirsiniz. Otorento’ya üye olmak tamamıyla ücretsizdir. Üyelik amacı sizlere daha hızlı hizmet vermektir.

Otorento araç kiralama firmasının müşteriler tarafından tek beğenilmeyen yönü müşteri hizmetlerinin yetersizliğidir. Müşteri hizmetleri sabah 9 ile akşam 10 arasında hizmet vermektedir. Bu saatler biraz daha genişletilerek 24 saat hizmet verilmesi daha da iyi olur.

Yorum gönder