×

Masa Bayrakları Kullanım Alanları

Masa Bayrakları Kullanım Alanları

Masa bayrakları farklı tip kumaşlar ile üretilen ve hemen her kurumda yetkili kişilerin masalarında Türk bayrağı ile birlikte bulunmaktadır. Bayraklar her masaya uygun şekilde üretilerek masanın boyutuna ve oranına göre ayarlanmaktadır. Devlet kurumları ve özel işletmelerin simgelerini sergileyen masa bayrakları oldukça fazla kullanılmaktadır. İşletmeler masa bayraklarının yanında türk bayrağını da koyarak birliği ve beraberliği simgelemektedirler.

Kamu Kurumları Masa Bayrakları

Genellikle kamu kurumlarında bulunan masa bayrakları oldukça parlak pamuk, ip, kumaş ile üretilmektedir. Bu durumda hem oldukça dikkat çekici hem de kurumun simgesi akılda kalıcılığını yükseltmektedir. Masa bayrakları yanlarında bulunan Türk bayrağı ile büyük bir uyum sergilemektedirler.

Her Masaya Göre Masa Bayrakları

Özel işletmeler kendi simgelerini tasarladıktan sonra tek kalan şey masa bayrağı, bayrak flama ve yanına Türk bayrağını yaptırmak olmaktadır. Özellikle masa bayrakları oldukça özenli bir şekilde sergilenecek ve dikkat çekecek bir nokta olarak parlak kumaş ile masa da yerini almaktadır. Masa bayrakları oldukça iyi bir oran ile masaya koyulduğu zaman dikkat çekiciliği yükselmektedir.

Yorum gönder