×

Dedektif kimdir? Dedektif tutmak, dedektif ücretleri, Adres araştırması nasıl yapılır?

Dedektif kimdir? Dedektif tutmak, dedektif ücretleri, Adres araştırması nasıl yapılır?

Adres araştırması çalışmalarımız, kişinin kişilik haklarına karşı yapılan saldırı, dolandırıcılık gibi durumlar karşısında veya tamamen farklı amaçlarla kayıp kişiye ulaşmak amacıyla yapılan araştırma türüdür. Çok çeşitli sebeplerle adresini tespit etmeniz gereken kişinin, adresini gizlemeye çalıştığı detayından hareketle, oldukça zor araştırma türleridir.
Her farklı olay, kendi içerisinde çok farklı detaylar içermekte ve bu detaylara göre şekillenen farklı ileri teknikler izlenerek, ulaşmak istediğiniz kişinin adres ve iş adresi bilgileri tarafınıza uzman özel dedektiflerimiz aracılığıyla sunulmaktadır. Tüm bu araştırma süreci kişinin kimlik bilgilerinden hareket eden bir başlangıç noktasına ihtiyaç duymaktadır.
Dedektif kimdir? Dedektifler birçok konuda tek başınıza yapamayacağınız tüm araştırma çeşitlerini ileri teknikler ve uzmanlıklar kullanarak yapabilen, yasalarca belirlenmiş polis görevleri dışında kaldığı için polise başvurarak çözemediğiniz, bildiğiniz ama ispat edemediğiniz her şeyin derin araştırmalar sonucunda ispatlayabilen yetenekteki araştırma ve izleme görevlilerine verilen kısa isimdir. Çok çeşitli konularda uzmanlık sahibi olan dedektifler, uzmanlıklarını uzun süreli pratiklerle birikime dönüştürmüşlerdir.
Dedektif tutmak ihtiyaç duyan her vatandaşımız yasal olarak hakkıdır. Dedektiflik şirketimiz başvuru sırasında, bizden talep edilen işle ilgili tüm yasal detayları müşteriye aktararak, sınırların belirlenmesini sağlamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre belirlenmiş ve her olay için farklı yasalarla sınırlandırılmış olan haklar ve yasaklar çerçevesinde hareket etmekte olan şirketimiz, her olayın kendi dinamiğine göre hangi haklara sahip olduğu veya hangi yasaklardan etkilendiği müşterilerimize başvuru sırasında iletilmektedir.
Adres tespit araştırmaları sırasında uzman dedektiflerimiz, kişinin kimlik bilgilerinden hareket ederek çeşitli yol ve yöntemler izlemek suretiyle ve dedektif gizlilik ilkesi ile hareket ederek aranan kişiye durumu fark ettirmeden en kısa süreler içerisinde tüm adres bilgilerine ulaşabilmekte ve bu bilgileri müşterisine bir rapor olarak sunabilmektedir.

Yorum gönder