×

Profesyonel KKTC – Kıbrıs Emlak Hizmetleri

Profesyonel KKTC – Kıbrıs Emlak Hizmetleri

Emlak ile ilgili her türlü ihtiyaca cevap veren KKTC Emlak profesyonel bir hizmet vermektedir. Satılık eviniz, işyeriniz ya da arsanız varsa Kıbrıs Emlak sizin için en uygun aracı olacaktır. Aynı şekilde kiralık bir ev, işyeri, dükkân ya da arsanız varsa da kiralama işlemleri için ve en uygun kiracı için başvuracağınız adres yine KKTC Emlak olmalıdır. Sorunsuz çalışma koşulları sunan ve önceden belirttiğiniz ihtiyaç ve beklentileriniz doğrultusunda çalışmalar yaptıkları için, müşteri memnuniyeti de çok yüksek oluyor.

Her türlü alışverişte iletişim ve ilişkiler önemlidir. Ev alırken ya da satarken de böyle. Kıbrıs Emlak sayesinde, gönlünüzden geçen evi alabilir, ya da işyerinizi istediğiniz fiyata satacak bir alıcı bulabilirsiniz. Mesele doğru kişilerle doğru zamanda temas edebilmek ve bunun için de profesyonel bir hizmet ve danışmanlık alabilmek. KKTC Emlak bu anlamda, yılların getirdiği birikim ve tecrübe sayesinde kısa zamanda net ve akılcı çözümler üretirken aynı zamanda da sorunsuz bir emlak işi yapmanın huzurunu da sunuyor.

Emlak ile ilgili dikkat edilmesi gereken çok şey vardır. Bu nedenle eğer ev, arsa ya da işyeri almayı düşünüyorsanız öncelikle almak istediğiniz yer ile ilgili herhangi bir mahkemelik durum olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Tapu üzerinde ipotek ya da icra olmadığını, ya da vergi borcu vs gibi sıkıntıları olup olması da son derece mühimdir. Tapunun hisseli olması da yine birtakım sıkıntılara neden olabilir. Bu sebeple herhangi bir taşınmaz alma durumunda yasal olarak sorunsuz olmasına çok dikkat etmek gerekir ki sonradan problem yaşamayın. Tabi alacağınız ev, arsa ya da işyerinin de bulunduğu çevreyi, oysal koşullarını, binanın yaşını, depreme dayanıklılığını ve herhangi bir vergi borcu olup olmadığını da kontrol etmek, mümkünse yeşil alanı ve otoparkı bulunan, ulaşım rahatlığı olan yerler olmasına da özen göstermeli.

Yorum gönder