FirmalarTeknoloji

E-Ticaret SEO Backlink paketleri nereden satın aılınır?

Sosyal Medyayı kullanmak ayrı bir sanat biçimidir. Çünkü burada kontrol ettiğiniz büyük kitlelerdir. Kitleleri de kontrol etmek uzmanlık gerektirir. Sosyal Medyayı kullanarak, daha az reklam masrafı, daha sadık müşteriler ve pazarlamak istediğiniz ürünün hitap ettiği kitleye daha hızlı ulaşa bilirsiniz.

Eğer sosyal medyayı iyi bir şekilde kullana bilirseniz, birkaç bin tl para vererek on binlerce TL lik reklam masraflarında kurtulursunuz. Bunun denenmiş bir kaç yönteminden bahsetmek isterim.

Sosyal Medyada Pazarlamasında ilk kural, tek bir sosyal medya hesabına bağlanmamaktır. Müşteri her yerdedir ve her yere girmelisiniz Ancak başlangıç olarak Facebook ve Twitter ı kullanmanız sizlere milyonlarca müşteri getirecektir.

Facebook da Dijital Pazarlama teknikleriyle ve sosyal medyayı anlayarak binlerce aktif ziyaretçiyi çeke bilir ve bir kaç bin TL masraf ile kullanıcıların istemeden sizin reklamınızı yapmasını sağlayabilirsiniz. Daha iyi anlatmak gerekirse, bir hediye kampanyası ile bir çekiliş yapmanız ve çekilişe katılan herkesin arkadaşlarına bir bildirim göndermeniz veya gönderi olarak paylaşmasını sağlamanızın, Facebook’a on binlerce TL para yatırmanızdan daha çok getirisi olacaktır. Bunun gibi bazı tekniklerle, Reklam giderlerinizi düşüre bilir, gelirlerinizi arttırabilir ve sitenizin sadık müşteri sayısını arttırabilirsiniz.

Twitter konusu ise buna yakın kaynaklara sahip ola bilirsiniz ancak tek farklı ile Twitter da pazarlama yapmak istiyorsanız, belli bir hashtag kullanmanız. İnsanlar sizin hakkınızda konuşmalı. Eğer insanların sizin hakkınızda konuşacak konusu yoksa boşuna twitter da fazla durmayın. İnsanlara konu verin onlar sizlere zaten katılacaktır.

Twitter konusu başlı başına bir konu olduğu için biraz özet geçtim isterseniz facebook konusunda sizlere birkaç fikir verelim. Eğer bir e-ticaret siteniz varsa ve pazarlama konusunda Dijital Pazarlamayı kullanmalısınız. Dijital pazarlamanın da yetmediği yerde Sosyal Pazarlama kullanmanız gerektiğini az önce anlattım. İlk aşama olarak Facebook da bir sayfa oluşturun. Bu sayfa da kullanıcıları etkileyecek şekilde tasarım çalışması yapın ve sitenizi kısa ve öz bir şekilde anlatın. Şimdi tek eksiniz kullanıcılar olacaktır. Kullanıcıları çekmek için çok küçük miktarda örneğin 100TL’lik bir reklam verin. Reklam içeriği ise Facebook da oluşturacağınız bir çekiliş uygulaması olmalı. Reklam vermeden önce bu uygulamayı yaparak iPad gibi ürünleri hediye edin. Şunun şurasında yeni çıkan basit bir iPad Mini bile 600 TL bir şey. Buradaki çekiliş yapmamızın sebebi insanların kolay paraya ve bedava mala olan düşkünlüğünü kullanmamız. İnsanların ben kazanacağım diye yapmayacakları şey yoktur. Hatta bakınız Çekilişte şansı arttırmak içinde arkadaşlarını davet etmeleri için insanları teşvik ederseniz, milyonlara ulaşabilirsiniz..

Böyle bir uygulama yaparak 100TL’lik reklamı, 1-2 bin TL’lik çekiliş masrafının maliyeti ile size gelen müşterilerin sizin için yaptığı reklam sayesinde reklam masraflarınız daha az olacaktır. Bunun dışında hedef kitleye ulaşmanız daha hızlı olacaktır.

Yaptığınız bu uygulamanın faydaları ilerleyen zamanda daha fazla anlayacaksınız ancak şunu söylemek gerekiyor, dünyaca ünlü markaların artık dijital pazarlama yaparken sadece sosyal pazarlama kullandığı görülmüş bir durumdur . Türkiye’de çok gelişmemiş olsa da bu işi iyi öğrenerek sosyal medyada çok büyük kitlelere ulaşabilirsiniz.

 

 

İnternetin kullanımının bu kadar artması ile birlikte eğer işlerimizi internet ortamında yürütüyor isek diğer sitelerden bir adım öne çıkmamız gerekmektedir ki diğer kullanıcıların dikkatini çekmeli ve geniş bir kitleye hitap edebilelim. Bu amaçla internet arama motorlarına yapılan işlemlere seo yani search engin optimization, arama motoru optimizasyonu işlemidir. Bir çok alt başlığı olan bu işlemlerden bir tanesi de seo backlink adı verilen işlemidir.

SEO BACKLİNK NEDİR?


Eticaret seo paketleri hizmeti: bir web sitesi içerisindeyken bu sitenin sizi başka bir siteye yönlendirmesi, açılır pencereler aracılığı ile yeni bir sayfa açması işlemine verlen isimdir. Bu sayede arama motorları tarafından farkındalığınız da artar ve arama sonuçlarında uygun anahtar kelimeler ile daha üst sıralarda yer alırsınız. Ne kadar çok backlink hizmetine sahip iseniz sayfanızın kalitesi de o kadar artmış olur. Bu sayede sayfanıza daha çok kullanıcı çeker ve kullanıcıların o konu ile ilgili insanlar olmasından dolayı da yapmış olduğunuz iş hangi alanda olursa olsun kendinizi daha büyük bir kitle sayesinde daha çok geliştirebilirsiniz Bu da site üzerinde satış yapıyor iseniz gelirinizi ya da bir video paylaşım kanalınız var ise izlenme sayılarınıza hızla artan ve daimi bir kitle sağlayan bir ivme kazandıracaktır.

SEO BACKLİNK İŞLEMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Bu işlemi alırken en çok dikkat etmeniz gereken çalıştığınız E-ticaret backlink paketleri hizmeti veren firmanın güvenilirliğidir. Sayfanıza uygun olmayan siteler tarafından ve doğal yollar ile sağlanmayan backlinkler sayfanıza zararlar verebilir ve bu zararlar sayfanızın kapanmasına kadar gidebilir. Önemli olan almış olduğunuz backlinklerin sayfanız ile uyumu ve bunun doğal yollar ile yapılmış olmasıdır. Alınacak olan backlinklerin geçici olması halinde ise sayfanız belirli bir süre arama motorlarında üst sıralarda kalırken backlink süresi bittikten sonra sıralamanızda da büyük bir düşüş olacaktır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir