Firmalar

Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bayilik Kurulum Paketleri İçin Şartlar Nelerdir

İstanbul’da kurulan Hacıalioğlu Çiğ Köfte, etsiz çiğ köfte üretimde öncü firmalar arasında yer almaktadır. Adıyaman çiğ köfte formülü ile yaptığı çiğ köftenin lezzeti artık tüm Türkiye tarafından bilinmektedir…

Ürünlerinde ilk olarak müşteri memnuniyeti ve insan sağlığı diyen firma, üretimini en temiz ve hijyenik koşullarda yapmaktadır. Hacıalioğlu Gıda İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. adıyla 300 m2 gibi küçük bir iş yerinde üretime başlamışlardır. Şimdi ise 500’e yakın bayilikleri ile adından oldukça söz ettirmektedir…

Zaman içerisinde büyüyerek, çiğ köfte bayilik paketi veren firmalar arasına ilk sıralara yerleşmiştir. İlk bayiliklerini aynı anda İstanbul’un birçok yerinde açmıştır. Kullandığı mamüller tamamen natural ve organiktir. Çiğ köfte içerisinde sarf edilen bulgur, salça ve baharatlar en iyi firmalardan alınır. Üretim amacıyla lüzumlu olan bütün belgelere sahiptir. Türk damak keyfini en iyi şekilde yansıtır.

Girişimcilere kendi işini kurma fırsatı yayınlayan Hacıalioğlu Çiğ Köfte, yeni Piyasa kısmı yaratmak ister. Bu yüzden bayilik vermeye gider. Hacıalioğlu, çiğ köfte bayilik paketi ücreti ve isim hakkı bedeli almaz. Yılların deneyimini, lezzetini ve markasını kullanarak, yeni işinizi başarı ile devam ettirebilirsiniz.

Uzman bir ekip, gereksinim duyduğunuz her an sizin yanınızda olacaktır. Açacağınız çiğ köfte bayiliğinde çalıştıracağınız personele ve size için lüzumlu olan tüm pazarlama, sunum ve işletme eğitimleri verilir. Hacıalioğlu bayiliğini alabilmek amacıyla bayilik müracaatında bulunmanız gerekiyor. Hacıalioğlu Çiğ Köfte bu müracaat formunuzu titiz bir şekilde inceledikten sonra size dönüş yapar.

Başvuru formunuz beğenilmişse, bayilik uyuşması yaparsınız. Bu uyuşma ile her iki doğrultuın hakları koruma altına alınır. Hacıalioğlu Çiğ Köfte bayilik anlaşması sonrası sizin reklam ve tanıtımınızı yapar. Hacıalioğlu, çiğ köfte bayilik paketi bedeli 5000 TL ile 8000 TL arasında değişir.

Bayilik açmanız amacıyla ilk olarak bulunduğunuz ilde yaya trafiğinin en yoğun bulunduğu yeri seçmelisinizdir. Bu bölümde Hacıalioğlu Çiğ Köfte şubesi varsa normal caddede 1 km. , yaya ve vasıta trafiğine yoğun olan bölümde 500 m. Mesafede olmalıdır. Çiğ köfte bayilik paketi açılacak iş konumunun en az 15m2 olması gerekir.

Açılacak iş konumunun dekorasyonunun, firmanın tespit ettiği standart ölçülerde yapılması şarttır. Firma, açılan bayiliklerin her an yanısıradır.

Hacıalioğlu , çiğ köfte bayiliği açacak girişimcinin, firmanın vizyon ve misyonuna ideal olarak hareket etmesini beklemektedir.Bu yüzden bayinin cesur, temiz ve hassas olması bilhassa çok önemlidir. Hacıalioğlu özel olarak hazırladığı çiğ köfteyi en iyi ve temiz şekilde sunması gerekir. Hacıalioğlu açılışa özel armağan çiğ köfte verir.

Bu çiğköfte ile ilk kazancınızı elde etmiş olursunuz. Daha sonra gelen mamülleri satarak daha çok kazanç elde edersiniz. Hacıalioğlu Çiğ Köfte şubelerine gönderdiği mamülleri el değmeden, steril ortamlarda vakumlu poşetlere hazırlar. Günlük olarak çiğ köfte dağıtımını yapan Hacıalioğlu müşterilerini mağdur etmez…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir