Firmalar

Masa bayrakları ile makam odaları şenleniyor

Bayraklar dünyası olarak masa bayrakları konusunda sizlere bayrak üretimlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Masa bayrağı genelde ülkemizde birçok şirkette yer almasının yanı sıra okullarda, üst düzey makam odalarında fuarlarda kullanılmaktadır. Masa bayrakları çok sayıda bayrakçı firmalarının yapmış olduğu özel bir ürün olmasının yanında makam bayrağına benzerdir. Diğer tüm bayrak ürünlerini profesyonel bir şekilde sizlere sunan kurumumuz 1 yıl garanti hizmetini tüm ürünlerinde vermektedir.

masa-bayraklariİç mekanların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan masa bayrakları aynı zamanda metal direkler ile beraber kullanılmaktadır. standart olan metal direkleri 15×22,5 cm ile başlar ve 12×18 cm uzunluğuna kadar olmaktadır. Polyester saten kumaştan çift yönlü olarak üretilen masa bayrağı aynı zamanda baskı sistemi olarak da serigrafi, emprime ve dijital baskı makinelerinde geçmektedir. Bu bakımdan dolayı kullanmış olduğunuz alanlarda herhangi bir akma, solma veya kokusu ile ilgili sorun teşkil etmemektedir. özel sektörlerde genelde çalışma masalarında yer almasının yanı sıra toplantı salonlarında, derneklerde, siyasi partilerde ve kamu kurum ve kuruluşlarının ofislerinde bulunmaktadır. sadece Türkiye’de değil yurtdışı ülkelerinde de masa bayrakları ürünleri kullanımları bulunmasının yanı sıra vazgeçilmez ürünler arasında yerini almıştır.

Özellikle şirketlerin bütün imajını ve duruşunu sergileyen bayraklar aynı zamanda önemi büyüktür. Bu bakımdan dolayı sizler için önemini bildiğimizde dolayı özel olarak ve standart ölçülerde sizlere üretimlerini gerçekleştiriyoruz. Sizlerin hayal etmiş olduğunuz masa bayraklarını ürünlerini en iyi makinelerden yapmaktayız. Bayrak üretimlerine geçmeden önce de birinci sınıf kaliteden üretimlerini gerçekleştiriyoruz. Türkiye’ye ilk getiren firma özelliği taşıyan bayraklar dünyası olarak birçok ülkeye ihracatımız bulunmaktadır. Ayrıca İSO kalite belgesine sahip olmamızın yanı sıra sektörde lider firmalar arasında yer almaktadır.

masabayrak44 renk fotoğraf kalitesi gibi gerçek renk kalitesinde kullanılması ile şirket tanıtımlarda önem teşkil etmektedir. Ücretsiz kargo seçeneğimiz ile ambalajlı bir şekilde üretimlerini gerçekleştiren kurumumuz tekli jelatin ve 50’li kutularda halinde gönderimlerimiz de bulunmaktadır. perakende ve toptan satış olarak daha uygun fiyata veren bayraklar dünyası aynı zamanda masa bayrakları ürünlerini konusunda iddialıyız. Bu bakımdan dolayı masa bayrağı ürünü almadan önce mutlaka bizlerden fiyat teklifi almayı unutmayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir