×

Dr. Mustafa Eraslan Ürünleri Nedir?

Dr. Mustafa Eraslan Ürünleri Nedir?

Dr. Mustafa Eraslan ürünleri doğal olup bayiler Bakanlığın izniyle satış işlemlerini yapmaktadır. Kampanyalarla birlikte indirimli satışlar da bayilerde uygulanmaktadır. Piyasadaki taklit ve sahte ürünler sağlığınıza zarar verebileceği gibi paranızın da boşa gitmesine neden olacaktır. Dolayısıyla orjinal bitkisel ürün için satış noktalarından alış veriş yapılmalıdır. Bakanlık zaman zaman incelemeler yapmaktadır. Dr. Mustafa Eraslan ürünleri patentli ve orjinal bitkisel takviyelerdir ve resmi siteler de sunulduğu satış noktalarıdır. Ödeme seçenekleri yönünden müşterilere kolaylık tanınmaktadır. Yetkili bayilere dağıtımların yapılması onaylanmıştır. Ülkemizin bazı illerinde bulunan yetkili bayiler firmaya bağlı olarak çalışmaktadır.
Dr. Mustafa Eraslan Yorumları Nedir?
Dr. Mustafa Eraslan yorumları olarak internette pozitif değerlendirmeler göze çarpmaktadır. Ürünlerin kullanımı ve kimlere uygun uygun olduğundan söz edilmektedir. Ayrıca telefon bağlantılarıyla da sorular alınarak bilgi verilmektedir. Ürünleri ruhsal hale ve bünyeye yararlı olarak çeşitli hastalıklara iyi gelmektedir. Hamilelere, emziren annelere, çocuklara ve bebeklere ise diğer takviyelerde olduğu gibi önerilmemektedir. Dr. Mustafa Eraslan Bakanlığın vermiş olduğu izin ile hizmet etmektedir. Kendisine gösterilen ilgi nedeniyle haber kanalları da yayın yapma kararı almıştır.Ürünleri bitkiseldir. İçeriğinde zararlı maddeler bulunmaz. Şifalı bitkilerden formülize edilmiştir. Yan etkisi yoktur. Ürünler 12 yaş üstündeki insanlara önerilirken düzenli kullanıma dikkat çekilmektedir.
Dr. Mustafa Eraslan Kimdir?
Dr. Mustafa Eraslan 7 Nisan 1963 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda ilk olarak öğrenimine başlamıştır. Daha o zamanlardan başarılı bir bilim adamı olmanın ilk sinyallerini vermiştir. Lise için girdiği ortaöğretime giriş sınavlarında derece kazanmıştır. Dr. Mustafa Eraslan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni yüksek başarı göstererek dereceyle tamamlamıştır. Üniversitenin hemen ardından İzmir’de askerliğini yapmıştır. Seneler süren çalışmalarını doğadan bulunan şifalı bitkilere ayırarak insanoğluna seçenekler sunmuştur.

Yorum gönder