×

 Öğrenciler araştırması nedir? Öğrenciler uyuşturucu kullanır mı? Çocuğumun arkadaşları kim? Öğrenci araştırması nedir?

 Öğrenciler araştırması nedir? Öğrenciler uyuşturucu kullanır mı? Çocuğumun arkadaşları kim? Öğrenci araştırması nedir?

Öğrenci araştırması çocuğunuzun okul yaşamı içerisinde ve evin dışarısında neler yaptığı, henüz kendisini koruyabilme yetisini kazanamamış çocuğunuzun dış tehlikelerden korunmasına yardımcı olacak ve ne tür ilişkiler içerisinde olduğu, arkadaş çevresi, gün içerisinde ve okulda yaptıkları, okuldaki ilişkileri, zararlı maddeler ile olan ilişkileri, yakın çevresinde ve okuldaki risk durumu gibi hemen her şeyin araştırılması sonucu elde edilen bulgularla, çocuğunuzun çok daha sağlıklı bir öğrencilik yaşamı geçirmesine ve neredeyse çocukluk yıllarının kaybolduğu günümüzde sağlıklı bir yetişme dönemi geçirmesine yardımcı olmaktadır.
Öğrenciler Uyuşturucu Kullanır mı? Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen istatistik verilere göre, okullarımızda ve öğrenciler arasında uyuşturucu kullanım oranı maalesef giderek artan bir seyir izlemektedir. Yine bu konuda ki diğer bir istatistik veriye göre öğrenciler arasındaki uyuşturucu kullanım yaşı giderek daha da azalmakta ve ilkokul düzeyine kadar inmiş durumdadır.
Çocuğumun Arkadaşları Kim? Bu soru çocuğunuzun tüm gelişim safhaları için en önemli sorudur. Kötü alışkanlıklar veya yanlış bir yaşam şeklinin başlıca kaynağı olan arkadaş çevresi, çocuğunuz açısından en önemli konulardan biridir. Çocuğunuzun arkadaşlarının kim olduğunu bilmeniz, hangi arkadaşlarının neler yaptığını tespit etmeniz yanlış arkadaş çevrelerinden çocuğunuzu uzak tutmanız gerekmektedir.
Çocuklarınızın öğrencilik yaşamı ve evden uzaktayken yaptıkları ile ilgili kuşkucu yaklaşıma sahip ebeveynler, benim çocuğum yapmaz şeklinde duygusal olarak yaklaşan ebeveynlerden çok daha olumlu sonuçlar elde etmektedir.
Uzun yıllara dayanmakta olan deneyim ve bilgi birikimine sahip olan alanlarında uzman özel dedektiflerimiz, gizlilikle yürüttüğü çalışmalar, takip ve araştırmalar sonucunda elde edilen tüm verileri ebeveynlere en kısa süre içerisinde sunabilmektedir. Elde edilen bilgiler ışığında çocuğunuzun tehlikelerden uzak kalmasını sağlayarak, O’ na çok daha iyi bir gelecek sunma olanağı tanıyabilirsiniz.

Yorum gönder